Pui la ceaun

Va recomand o  reteta  cu specific romanesc,  pe care am avut ocazia s-o oferim musafirilor nostri,  int-una din  serile  speciale de vineri:

Igrediente:

  • un pui de casa,
  • doua cepe,
  • doi morcovi,
  • o lingura de ulei,
  • sare, piper, boia

Preparare:

Se transeaza puiul in bucati potivite se condimenteaza cu sare, piper, boia;

Se lasa la rece cateva ore;

Se pune la foc  puiul cu o lingura de ulei. Dupa ce a scazut putin carnea am adaugat legumele taiate marunt si putina apa. Se lasa la foc mic ceaunul pana carnea este bine patrunsa.

Secretul acestei  retete! – focul de lemne pe care am preparat totul

Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei.

Pofta buna!


  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: