Pastrav cu migdale

Ingrediente

  • pastrav
  • migdale feliate
  • unt, ulei, vin alb sec
  • zeama de lamaie, faina, marar uscat, sare, piper

Preparare

  • Se curate bine pastravul, se  spala bine, se  tamponeaza cu prosoape absorbante ; se presara sare.
  • Se amesteca faina cu piper macinat, marar uscat si se tavaleste  pastravul  prin acest amestec. Apoi se umezeste generos cu zeama de lamaie, dupa care se  trece din nou prin faina. Se prajeste in ulei incins.
  • Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga migdalele, se rumenesc pana devin aurii; apoi se scot pe prosoape absorbante. In grasimea ramasa se pune zeama de lamaie si vin. Se lasa sa fiarba  pana se ingroasa putin si apoi se pun migdalele.
  • Se toarna sosul cald cu migdale peste pastrav si se serveste imediat cu cartofi natur, presarati cu verdeata.

Pofta buna !

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: