Home > Reteta zilei, Uncategorized > Muschiulet de porc in sos aromat

Muschiulet de porc in sos aromat

Am ales aceasta reteta de Valentine’s Day,  pentru toate mirodeniile ei, care impreuna dau un gust inegalabil muschiuletului.

Ghimbirul trezeste simturile, menta le agita, patrunjelul le incita, iar telina……..

Ingrediente:

  • muschiulet de porc
  • telina, pastarnac, ghimbir proaspat
  • unt, ceapa, sare, piper
  • frunze de menta, patrunjel

Mod de preparare:

  • Telina, pastarnacul si ghimbirul se curata, se taie in bucati mici, se fierb in apa cu sare, iar cand sunt bine fierte se maruntesc cu un blender.
  • Muschiul de porc se condimenteaza cu sare si piper. Untul se  topeste intr-o tigaie, iar in el se prajeste carnea pana se rumeneste, pe toate partile. Apoi se scoate separat.
  • In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se pune pasta de legume, menta si patrunjelul; se pune sare si piper si se fierb la foc mic cateva minute.
  • Se ia tigaia de pe foc, se adauga smantana si se omogenizeaza bine sosul. Muschiuletul se serveste cu sosul aromat deasupra.

Pofta buna !!!

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: