Home > Reteta zilei > Ce pregatesti pentru felul principal la masa de Paste?

Ce pregatesti pentru felul principal la masa de Paste?

Pulpa de miel cu rozmarin

 Ingrediente

  • 1 pulpa mare de miel
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2,3 ramuri de rozmarin
  • 5,6 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura miere
  • sare, piper

Pentru sosul marinat

  • 100 ml otet
  • 100 ml apa
  • 4,5 catei usturoi
  • 2,3 frunze dafin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper

Preparare

  • Cureti bine carnea,o speli, apoi o asezi intr-un vas. Amesteci ingredientele pentru sosul marinat si il torni peste carne.Acoperi vasul cu folie de aluminiu si lasi la rece peste noapte.
  • Scurgi bine carnea de sosul marinat, o asezi intr-o tava unsa cu ulei, torni in tava vinul alb, adaugi mierea, cateii de usturoi intregi, crengutele de rozmarin, sare si piper, dupa gust.
  • Acoperi tava cu folie de aluminiu si o introduci la cuptor pentru aproximativ doua ore. Din cand in cand, stropesti friptura cu sosul din tava. Cand e bine patrunsa carnea, indepartezi folia de aluminiu si lasi friptura sa se rumeneasca.

Pofta buna !

Categories: Reteta zilei
  1. April 14, 2012 at 7:43 pm

    Paste fericit !

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: